TeamWork med Succes – forløb med teamudvikling og teamledelse

Et stærkt team udgør en stor konkurrencemæssig fordel og gør en verden til forskel for trivsel og bundlinje, men det kræver den helt rigtige dynamik, indsats og indstilling. Konceptet, TeamWork med Succes, er teamudvikling med fokus på motivation, engagement, ansvar, tillid og hensigtsmæssig kommunikation, hvilket giver et effektivt team, der skaber resultater. TeamWork med Succes tager udgangspunkt i dit behov og i ”The Five Behaviors of the Cohesive Team”, som er et anerkendt værktøj til teamledelse, teamudvikling og styrkelse af teams på alle niveauer i organisationen.

Stå stærkere sammen

Få et effektivt team med The Five Behaviors of the Cohesive Team

Den empiriske model er baseret på Patrick Lencionis bestseller ’The Five Dysfunctions of a Team’ og personprofilværktøjet ”Everything DiSC”. Sammen udgør disse et enestående fundament for teamudvikling. I vil få en række effektive redskaber, som vil skabe et bedre teamsamarbejde og derved et mere effektivt team. Progreso, som er autoriserede partnere i "The Five Behaviors of the Cohesive Team" og ”Everything DiSC”, hjælper jer godt igennem hele processen og skræddersyer forløbet, så det imødeser virksomhedens og teamets konstellation og generelle vilkår.

Download materiale her

Cases

“Saniståls interne salgsteam har været igennem et teamforløb i forhold til at blive et endnu stærkere, mere effektivt og bedre samarbejdende team. Udbyttet har været et styrket team, der har fået indsigt i, hvordan et stærkt team fastholdes. Individuelt har deltagerne fået en lang række værktøjer til, hvordan de kan forbedre deres egen og teamets effektivitet. De ydelser Sanistål har anvendt er facilitering/workshop, teamudvikling, personlig effektivitet og ViP Sparring.”

Kontakt Progreso

Kom godt i gang med teamudvikling og teamledelse

Hos Progreso fokuserer vi på menneskene bag medarbejderne. For os handler det om at se den enkeltes talent og gøre medarbejderne bevidste om deres værdier, kompetencer og potentiale. Kontakt os for at høre, hvad TeamWork med Succes kan gøre for dit team.

Kontakt Progreso
Kom godt i gang med teamudvikling og teamledelse