The Five Behaviors of a Cohesive Team™

Et stærkt team udgør en stor konkurrencemæssig fordel og gør en verden til forskel for trivsel og bundlinje, men det kræver den helt rigtige dynamik, indsats og indstilling

 

The Five Behaviors of a Cohesive Team™

Få et effektivt team med The Five Behaviors of a Cohesive Team™

Den empiriske model er baseret på Patrick Lencionis bestseller ’The Five Behaviors of a Cohesive Team™’ og personprofilværktøjet ”Everything DiSC®”. Sammen udgør disse et enestående fundament for teamudvikling.

 

I vil få en række effektive redskaber, som vil skabe et bedre teamsamarbejde og derved et mere effektivt team.

 

Progreso, som er autoriserede partnere i "The Five Behaviors of a Cohesive Team™" og ”Everything DiSC®”, hjælper jer godt igennem hele processen og skræddersyer forløbet, så det imødeser virksomhedens og teamets konstellation og generelle vilkår.

 

Se en kort introduktion til The Five Behaviors of a Cohesive Team™ på dansk

 Se en kort introduktion til The Five Behaviors of a Cohesive Team™ på dansk
Citat - Uffe Viegh Jørgensen

”Gennem samarbejdet med Progreso, er jeg blevet bevidstgjort om, at de bedste ledelsesresultater opnåes ved et ægte og tillidsfuldt teamwork i en ledergruppe, der har et klart, fælles mål, og formår at arbejde loyalt for hinanden. Sådan en ledergruppe sender klare, forklarede og ens signaler ned gennem medarbejderhierarkiet. Samarbejdet med Progreso skabte de efterlyste forbedringer."

 

Uffe Viegh Jørgensen,

Forvaltningschef, Jammerbugt Kommune

Læs den fulde artikel her!

Citat - Peter Jensby

”Efter forløbet med The Five Behaviors of a Cohesive Team™ har vi fået en super dygtig ledergruppe, der arbejder mere med bæredygtighed, effektivisering og automatisering, og når ledergruppen performer bedre, kommunikerer bedre og har en ensartet adfærd, så oplever man også større medarbejdertilfredshed."

 

Peter Jensby,

Administrerende direktør, HMK Bilcon

Læs den fulde artikel her!