The Five Behaviors of a Cohesive Team™

Et stærkt team udgør en stor konkurrencemæssig fordel og gør en verden til forskel for trivsel og bundlinje, men det kræver den helt rigtige dynamik, indsats og indstilling. Konceptet, The Five Behaviors of a Cohesive Team™, er teamudvikling med fokus på motivation, engagement, ansvar, tillid og hensigtsmæssig kommunikation, hvilket giver et effektivt team, der skaber resultater og er omstillingsparate til mulige organisationsforandringer. Forløbet tager udgangspunkt i dit behov og i ”The Five Behaviors of the Cohesive Team”, som er et anerkendt værktøj til teamledelse, teamudvikling og styrkelse af teams på alle niveauer i organisationen.

Stå stærkere sammen

Få et effektivt team med The Five Behaviors of a Cohesive Team™

Den empiriske model er baseret på Patrick Lencionis bestseller ’The Five Behaviors of a Cohesive Team™’ og personprofilværktøjet ”Everything DiSC®”. Sammen udgør disse et enestående fundament for teamudvikling. I vil få en række effektive redskaber, som vil skabe et bedre teamsamarbejde og derved et mere effektivt team. Progreso, som er autoriserede partnere i "The Five Behaviors of a Cohesive Team™" og ”Everything DiSC®”, hjælper jer godt igennem hele processen og skræddersyer forløbet, så det imødeser virksomhedens og teamets konstellation og generelle vilkår.

Download materiale her

Citat - Uffe Viegh Jørgensen

”Gennem samarbejdet med Progreso, er jeg blevet bevidstgjort om, at de bedste ledelsesresultater opnåes ved et ægte og tillidsfuldt teamwork i en ledergruppe, der har et klart, fælles mål, og formår at arbejde loyalt for hinanden. Sådan en ledergruppe sender klare, forklarede og ens signaler ned gennem medarbejderhierarkiet. Samarbejdet med Progreso skabte de efterlyste forbedringer."

 

Uffe Viegh Jørgensen,

Forvaltningschef, Jammerbugt Kommune

Læs den fulde artikel her!

Kontakt Progreso

Kom godt i gang med The Five Behaviors of a Cohesive Team™

Hos Progreso fokuserer vi på menneskene bag medarbejderne. For os handler det om at se den enkeltes talent og gøre medarbejderne bevidste om deres værdier, kompetencer og potentiale. Kontakt os for at høre, hvad The Five Behaviors of a Cohesive Team™ kan gøre for dit team.

Kontakt Progreso
Kom godt i gang med The Five Behaviors of a Cohesive Team™