Succes i Ledelse – en god lederuddannelse

Hvad er vejen til god ledelse? Hos Progreso tror vi på individualiserede løsninger frem for standardværktøjer. På vores lederuddannelse vil du blive klogere på dig selv og de medarbejdere, du skal lede. Vi mener, at teori og metode kommer til kort, hvis ikke der tages højde for den enkeltes personlighed, værdier, styrker og udviklingsområder. Med fokus på operationalisering er dette udgangspunktet for konceptet, Succes i Ledelse. Lederuddannelsen er ledelse i praksis, hvor du får muligheden for løbende sparring på netop de ledelsessituationer, du dagligt oplever udfordrer dig.

Styrk din ledelsesstil med ledelsesudvikling

Styrk din ledelsesstil med ledelsesudvikling

Succes i Ledelse er et individuelt udviklingsforløb, som giver dig et solidt fundament til at stå stærkere i din rolle som leder med udgangspunkt i din personlighed og dine ressourcer. Du får opdateret viden og anvendelige værktøjer, som gør dig i stand til at få det bedste ud af medarbejdernes ressourcer og lede målrettet for at nå virksomhedens mål effektivt. Du vil bl.a. lære om forandringsledelse, kommunikation, teamledelse, konflikthåndtering, situationsbestemt ledelse m.m. 

Download materiale her

Cases

Kim Nørgaard, Head of Test Centre, MAN Energy Solutions
Kim Nørgaard, Head of Test Centre, MAN Energy Solutions

”Med Succes i Ledelse har vi helt klart fået nogle redskaber til at forstå hinanden og tale i samme termer. Medarbejderne og lederne har samme udgangspunkt i forhold til at prioritere egen tid, være effektiv, og køre selvledelse. Det gør det både lettere for medarbejderen, men også for lederen i forhold til at køre ledelse."

Læs mere

Kontakt Progreso

Hør mere om Progreso lederuddannelse

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til at blive en bedre leder. Vi er altid klar til en uforpligtende snak om dine muligheder i ledelsesudvikling.

Kontakt Progreso
Hør mere om Progreso lederuddannelse