Effektivitet & Succes

Vil du gøre noget godt for dig selv og din arbejdsplads? Få klarlagt dine specifikke ressourcer og kompetencer, således du får mere succes. Effektivitet & Succes er et sparringsforløb, hvor din udvikling er i centrum. Vi vil aktivt arbejde med kompetenceudvikling af ”det hele menneske”, hvor vi fokuserer på værdier på et personligt plan. Du får større arbejdsglæde og nye værktøjer til at klare dine arbejdsmæssige udfordringer.

Boost din personlig succes og bliv god til selvledelse

Boost din personlig succes og bliv god til selvledelse

I en tid, hvor udvikling typisk er midlet til succes, stiller det store krav til, at de personer, der skal drive virksomheden, også er i udvikling. Men for at kunne bruge os selv bedst muligt, skal vi være bevidste om vores værdier, ressourcer og vaner. Effektivitet & Succes er et individuelt kursusforløb til dig, som vil blive bedre til at tackle udfordringer og gribe de muligheder, du møder i din dagligdag – uanset om det er som direktør, medarbejder, faglig leder, projektleder eller noget andet. Forløbet er baseret på kompetenceudvikling, hvor du lærer at blive din egen leder. Kun ved effektiv selvledelse kan du lede andre succesfuldt. Forløbet fokuserer på din personlige udvikling, hvor du bliver tilknyttet en fast, fortrolig konsulent, som vil være din sparringspartner fra start til slut.

Download materiale her

Cases

Jacob Risgaard, Marketing Director, Coolshop.com
Jacob Risgaard, Marketing Director, Coolshop.com

”Alle Coolshops ledere har gennemgået Effektivitet & Succes, og det lederne og vores virksomhed har fået ud af processen, har langt oversteget vores forventninger.

 

Udviklingsforløbet har betydet øget motivation og effektivitet gennem bedre prioritering, planlægning og personlig gennemslagskraft.”

Kontakt Progreso

Kom godt i gang med kompetenceudvikling sammen med os

Vores konsulenter er altid klar til en uforpligtende snak om dine muligheder med Effektivitet & Succes. Sparringsforløbet udbydes både på dansk og engelsk, hvor materialerne mm. selvfølgelig tilpasses det valgte sprog. Forløbet egner sig ligeledes til medarbejderudvikling, hvor én eller flere medarbejdere skal have nye værktøjer til at blive mere effektive og få mere succes.

Kontakt Progreso
Kom godt i gang med kompetenceudvikling sammen med os
Kontakt Progreso
Tak for din besked!
Du vil høre fra os snarest muligt