Personlig udvikling

Konceptet, Effektivitet & Succes, er et kombineret coaching-og sparringsforløb, hvor du får konkrete personlige handlingsplaner til at nå dine mål og drømme.

 

Vi tager udgangspunkt i hvor du kommer fra, og hvad du har med i rygsækken af kompetencer. Der stilles skarpt på dit nuværende arbejdsmæssige og mentale udgangspunkt. Med denne indsigt og erkendelse samles dette i konkrete værktøjer og personlige handlingsplaner, der skal medvirke til opnåelse af dine mål og drømme. 

Få styr på dine vaner og din adfærd og bliv god til selvledelse

Få styr på dine vaner og din adfærd og bliv god til selvledelse

Der skal konstant prioriteres, virksomhedens strategi medfører forandringer, og kravene opleves større og større - så det er væsentligt at være bevidst om egne vaner, værdier og ressourcer, således der kan ageres på en sund og samtidigt effektiv måde for dig selv og for virksomheden.

 

Konceptet, Effektivitet & Succes, er et individuelt kursusforløb til dig, som vil blive bedre til at tackle udfordringer og gribe de muligheder, du møder i din dagligdag – uanset om du er direktør, medarbejder, faglig leder, projektleder eller noget andet. Det fokuserer på din personlige udvikling, hvor du bliver tilknyttet en fast, fortrolig konsulent, som vil være din sparringspartner fra start til slut. 

 

Er du leder skal du kunne lede dig selv for at lede andre. Er du medarbejder vil du opleve større personlig effektivitet og tilfredsstillelse både privat og jobmæssigt, når du kan lede dig selv. 

Du får konkret et fysisk værktøj bestående af en bog samt arbejdsmappe, som kan hjælpe dig til at effektuere løbende målsætning, og dermed holde dig målrettet og fokuseret igennem processen. 

Download materiale her

Cases

Jacob Risgaard, Marketing Director, Coolshop.com
Jacob Risgaard, Marketing Director, Coolshop.com

”Alle Coolshops ledere har gennemgået Effektivitet & Succes, og det lederne og vores virksomhed har fået ud af processen, har langt oversteget vores forventninger.

 

Udviklingsforløbet har betydet øget motivation og effektivitet gennem bedre prioritering, planlægning og personlig gennemslagskraft.”