Progreso nyheder

Her på siden kan du blive klogere på hvad der sker i Progreso.

Ændringer i Progreso

Ændringer i Progreso

 

Ejerpartner og konsulent Trine Holm har valgt at stoppe efter snart 11 år. Trine har fået muligheden for at forfølge en personlig drøm, og har fået en stilling som administrerende direktør i en nordjysk virksomhed.

 

Trine har orienteret sine kunder, hvor der er igangværende opgaver, og sørget for at de er overdraget, og dermed i trygge hænder hos den rette konsulent i Progreso.

 

Trine Holm: ”Jeg har fået en unik mulighed som jeg ikke kunne sige nej til. En spændende udfordring jeg bliver nødt til at forfølge. Jeg har været vildt glad for min tid i Progreso. Jeg kommer til at savne min gode kollegaer, og ikke mindst mine mange kunder. Jeg ved dog, at de vil blive taget godt hånd om af mine dygtige kollegaer. Det har været en fantastisk rejse, og jeg tager så meget positivt med mig.”

 

Lars Wamberg: ”Vi er selvfølgelig utroligt kede af at skulle sige farvel til Trine, da det har været en helt speciel rejse vi har været på sammen. Heldigvis kan vi alle i Progreso være stolte over, at vi har skabt en virksomhed, med fantastisk dygtige medarbejdere, og et kunderegister på mere end 250 forskellige kunder - fordelt på både private og offentlige virksomheder. Vi kan her i januar se potentialet til, at 2020 bliver endnu et godt år. Vores ordrebog er allerede flot booket med mange spændende opgaver – ved både nye og mangeårige kunder. Så vi ser frem til at fortsætte med at levere vores ydelser indenfor team og lederudvikling, samt det personlige lederskab.”

 

Vi ønsker Trine alt det bedste på den vej hun nu vil betræde, og vi håber at hendes nye arbejdsplads vil få lige så mange gode resultater sammen med Trine, som vi har oplevet.

 

Trine Holm stopper pr 31. januar 2020.

 

Alle henvendelser vedrørende ovenstående kan ske til Lars Wamberg, 40990090.