Forside

Om os

Progreso tilbyder skræddersyede udviklingsforløb til organisationer, virksomheder, teams og enkeltpersoner. Vi fokuserer på mennesket bag medarbejderen, og vi gør meget ud af at fremelske det individuelle potentiale på baggrund af personlige styrker. 

Om Progreso

Progreso betyder fremskridt

Hos Progreso har vi stor erfaring med at udvikle de menneskelige ressourcer i forhold til organisationers krav og udfordringer. Vi tilbyder skræddersyede udviklingsforløb til enkeltpersoner, teams og organisationer med fokus på blandt andet succesfuld ledelse, effektivitet i organisationen og TeamWork med Succes. Målet er at sikre virksomheder og medarbejdere de bedste vilkår for vækst, udvikling og trivsel - at sikre fremskridt. 

Om Progreso

Det menneskelige parameter

Ingen mennesker er ens, og derfor tror vi ikke på standardløsninger.
Vi mener ikke, at en generisk værktøjskasse er vejen til at blive en succesfuld leder. Eller at man med et standardforløb kan sikre vækst for virksomheder. For os handler det om mennesker. Om at se den enkeltes talent og gøre medarbejderne bevidste om deres værdier, kompetencer og potentiale inden for virksomhedens rammer. 

Vores værdier

  • Åbenhed
  • Engagement
  • Ærlighed
  • Målbevidsthed
Mød vores team

Vil du vide mere om muligheden for samarbejde med Progreso, så læs videre her. 

Ledige stillinger

Kontakt Progreso

Vil du høre mere?

Kontakt os og find ud af, hvad vi kan tilbyde dig. Vi er altid klar til en uforpligtende snak om dine muligheder.

Kontakt Progreso
Vil du høre mere?
Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig!