Cases

HMK Bilcon

Fokus har været på at styrke ledergruppen; herunder forbedre samarbejdet og skabe en mere ensartet adfærd, der ligeledes afspejles for medarbejderne. Derudover har der været fokus på at opfatte konstruktive konflikter som værdiskabende samt skabe et øget og fælles commitment til at opnå resultater.

"Vi har fået integreret The Five Behaviors of a Cohesive Team™ ind i vores ugentlige møder, hvor vi har fået det til at omhandle de fem adfærdstræk fremfor konkrete opgaver. Vi er endnu ikke verdensmestre, men vi arbejder videre med det i løbet af det næste år. Topresultaterne kommer jo kun, hvis vi hele tiden forbedrer os, og i sommeren 2020 forventer jeg, at vi har nået rekordresultater! Vi har forbedret samarbejdet både mellem afdelinger og mellem ledere, og det er blevet en styrke for os at hjælpe hinanden, og sige tingene som de er."

 

Peter Jensby, Administrerende direktør, HMK Bilcon

 

Peter Jensby

”Efter forløbet med The Five Behaviors of a Cohesive Team™ har vi fået en super dygtig ledergruppe, der arbejder mere med bæredygtighed, effektivisering og automatisering, og når ledergruppen performer bedre, kommunikerer bedre og har en ensartet adfærd, så oplever man også større medarbejdertilfredshed.”

 

Peter Jensby, Administrerende direktør, HMK Bilcon

Læs den fulde artikel her!