Stresscoach – professionel stresshåndtering

Stress er desværre et stigende problem, som kan være enormt ødelæggende for mennesker, organisationer og virksomheder. Her kan en stresscoach med den rette ekspertise gøre en afgørende forskel.

Effektiv indsats mod stress - vejen til overskud og arbejdsglæde

Effektiv indsats mod stress - vejen til overskud og arbejdsglæde

Vi oplever alle sammen pres en gang i mellem. For nogle kan det pres desværre udvikle sig til alvorlig stress. Det er tilfældet for over 12 % af alle voksne danskere.

 

Det er vigtigt at lære ikke at blive stresset - nogle gange på trods af omstændighederne. Det er også vigtigt at håndtere stressen, når den er der. Endelig er det vigtigt med en målrettet og effektiv indsats, hvis stressen er gået hen og blevet alvorlig.

 

I Progreso har vi yderst kompetente sparringspartnere/coaches, der er klar til at hjælpe dig. De kan f.eks. hjælpe dig med at forebygge stress, at lære stresshåndtering, at afhjælpe stress eller til at blive klar igen ved/efter en sygemelding.

Vi arbejder på:

 

•at du får mere overskud såvel fysisk og psykisk
•at du får arbejdsglæden og effektiviteten tilbage
•at du får balance mellem dit arbejdsliv og privatliv

 

Der er generelt store fordele ved at have en samtalepartner, der ser på tingene/opgaverne fra en helt anden vinkel end en selv-  som ikke er bange for at stille dig udfordrende spørgsmål og samtidig have en forståelse for din situation eller problematik

Kontakt Progreso

Vil du høre mere om Progreso eller vores ydelser?

Kontakt os og find ud af, hvad vi kan tilbyde dig. Vi er altid klar til en uforpligtende snak om dine muligheder.

Kontakt Progreso
Vil du høre mere om Progreso eller vores ydelser?
Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig!