Everything DiSC® - værktøj til personprofil

Everything DiSC® er et individuelt værktøj, der kan bruges til at måle tendenser i den enkeltes personprofil og kommunikation. Everything DiSC®-profilen er baseret på en valideret og adaptiv måling, hvilket betyder, at spørgsmålene tilpasses efter personens svar. Personprofilen giver en indsigt i egen adfærd i arbejdsmæssig sammenhæng.

 

Progreso, der er certificeret i Everything DiSC®, laver en professionel tilbagemelding, der giver dybdegående information om personens adfærd, og indeholder strategier og handlingsplaner på effektivitet, komunikation og samarbejde. 

 

Se en kort introduktion til Everything DiSC® Workplace profil

Se en kort introduktion til Everything DiSC® Workplace profil

En Everything DiSC® profil laves på baggrund af en række spørgsmål, hvor vi efter analysen kommer med en tilbagemelding på profilen, således du får det rette udbytte heraf. Vi tilbyder individuelle Everything DiSC® profiler, samt teambaserede. Hos Progreso har du mulighed for en række forskellige Everything DiSC® profiler, såsom WorkPlace, Work of Leaders, Sales, Management, 363 for Leaders og Productive Conflict. Hvilken der er den optimale for dig afhænger af din rolle i virksomheden, og hvad dit udgangspunkt er. Læs mere om hver enkelt profil ved at hente nedenstående DiSC-materiale. 

Download DiSC-materiale her

Everything DiSC logo

Kontakt Progreso

Få en DiSC profil for dig selv og dine medarbejdere

Vil du gerne høre mere om, hvordan en Everything DiSC kan hjælpe virksomheden? Kontakt os for at høre mere om dine muligheder i forhold til udarbejdelse af en DiSC analyse.

Kontakt Progreso
Få en DiSC profil for dig selv og dine medarbejdere